Skip to content

Massage

Vi på Alishba by Moa erbjuder individanpassad massage och kommer alltid överens tillsammans med kunden på plats vilken behandling som passar just Er bäst. Vi mixar thaimassage med klassisk svensk massage för att ge Er en bredare behandling.

Kunden kan välja mellan en mjukare avslappningsmassage, eller en tuffare massage som går mer in på djupet.

 

Halvkroppsmassage 30 min: 350 kr

Detta är en halvkroppsmassage, oftast en ”prova-på massage”. En behandling som koncentrerar sig på att lösa upp spända muskler i till exempel rygg och nacke. En väl utförd behandling ger en välgörande och skön avslappning.

 

Helkroppsmassage 60 min: 650 kr

En timmes massage för att gå igenom din kropp och sinne, med bland annat rygg, nacke, ben, fötter, armar och händer. Som behandlad får du tillbaka rörlighet och förnyad energi i hela din kropp och knopp.

 

Helkroppsmassage Premium 90 min: 975 kr

Här utför vi på Alishba by Moa en grundlig helkroppsmassage med rygg, säte, baksida- framsida ben, fötter, armar, händer, nacke, huvud och ansiktsmassage.

Oljemassagen är effektiv för att lätta på muskelspänningar och dämpa värk i kroppen. Massagen stimulerar blodcirkulationen och ökar kroppens eget må-bra hormon – Oxytocin som också hjälper till att dämpa stresshormonet kortisol.

En välgörande massage som gör din kropp riktigt gott!

 

Välkommen att boka behandling!

Här kan du läsa mer om Spabehandlingar och 3D Microblading.

 

Observera!

På helger och röda dagar debiteras 700 kr per arbetad timme.